Ghid de inscriere

Pentru a te inscrie in competitia Urbaniada, va trebui sa iti creezi in prealabil un cont de utilizator. Va trebui sa stabilesti o adresa de email cu ajutorul careia te vei loga de fiecare data in website, precum si o parola.

Imediat ce vei confirma crearea contului, prin accesarea unui link care iti va fi trimis prin email, te vei putea loga in site.

Pentru inscrierea unui proiect in concurs va trebui sa completezi formularul de participare. Aici vei include toate informatiile si detaliile legate de proiectul tau. Formularul se completeaza in limba romana, online, si va fi accesibil in perioada 8 noiembrie 2016, ora 18:00 – 19 decembrie 2016, ora 18:00 20 decembrie, ora 16:00 (am decis prelungirea termenului limita de inscriere din cauza unor probleme tehnice ale site-ului ce au fost solutionate recent).

Sub fiecare camp ce trebuie completat in formularul de participare, vei regasi cateva sfaturi care te pot ghida in redactare, precum si limitari ce tin de formatul si dimensiunile documentelor pe care va trebui sa le furnizezi. Te rugam sa tii cont de aceste informatii.

Vei putea modifica un proiect atat timp cat il vei salva ca Draft, cu ajutorul butonului "Salveaza Draft". Odata ce vei fi sigur ca ai terminat de completat si editat formularul pentru un proiect, te rugam sa folosesti butonul "Salveaza Final". Vei primi un email de confirmare pentru finalizarea fiecarui proiect inscris de tine. Imediat ce organizatorii vor parcurge inscrierea ta si o vor valida pentru competitie, vei primi un al doilea email de confirmare.

Poti inscrie in concurs oricate proiecte doresti, dar trebuie sa dovedesti ca le poti implementa in paralel, in cazul in care vor fi declarate castigatoare. Pentru a vizualiza toate proiectele tale, atat aflate in stadiul de Draft, cat si Finale, va trebui sa te loghezi in contul pe care l-ai folosi pentru a redacta proiectele si sa dai click pe "Proiectele mele".

Pentru orice probleme apar pe parcursul procesului de inscriere, dar si pentru orice alte informatii, te rugam sa ne contactezi folosind adresa: info@urbaniada.net.


Intrebari frecvente:

1. Participantii pot avea parteneri pentru derularea proiectelor?
Da, participantii pot avea parteneri pentru implementarea proiectelor, dar pentru fiecare proiect este admis un singur aplicant. Aplicantul va fi cel responsabil de relatia cu organizatorul concursului, implementarea proiectului si raportare.

2. Cate proiecte pot inscrie?
Fiecare aplicant poate inscrie oricate proiecte doreste, dar pentru fiecare dintre ele trebuie completat un formular diferit si dovedit faptul ca le poti implementa in paralel, in cazul in care vor fi declarate castigatoare.

3. Care este calendarul competitiei?
Inscrierile se pot face in perioada 8 noiembrie 2016 – 19 decembrie 2016, ora 18:00.
Pe 30 ianuarie 2017 vor fi anuntati finalistii competitiei. Incepand cu data de 13 februarie 2017 vor avea loc interviurile cu finalistii, in urma carora se vor stabili castigatorii.
Castigatorii vor fi anuntati pe 1 martie 2017, iar proiectele acestora se vor implementa in perioada 1 martie - 1 noiembrie 2017.

4. Care sunt criteriile de evaluare?
Poti gasi toate detaliile despre criteriile si procesul de jurizare aici.