Termeni si conditii

Cadru general

Acest site a fost dezvoltat de ING Bank pentru derularea si promovarea competitiei de proiecte Urbaniada. Prin accesarea si utilizarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dumneavoastra confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat in totalitate urmatorii termeni si conditii:


Drepturi de proprietate asupra websiteului si continutului acestuia
Intregul continut al websiteului Urbaniada este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, toate drepturile fiind rezervate.
Drepturile de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele inscrise de participantii in competitia Urbaniada pe www.urbaniada.net, le apartin acestora.
Prin inscrierea in competitia Urbaniada si completarea formularului de concurs, participantii isi dau acordul de folosire a informatiilor furnizate, de catre organizatorii competitiei, pentru promovarea Urbaniada si a proiectelor participante in competitie.
Organizatorii Urbaniada isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura websiteului in orice moment si fara nicio informare prealabila. Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila.

Modul de utilizare a continutului www.urbaniada.net
Orice utilizator al websiteului este obligat ca, la fiecare accesare si utilizare a informatiilor incluse in website, sa actioneze in mod legal.