• Aquapic are logo și mascotă

Aquapic are logo și mascotă

Fundația Aquademica și Asociația Urban Survey au organizat un concurs pentru logo și mascota Aquapic și i-au ales drept câștigători pe Berezoschi Roberta, pentru cel mai bun logo și Pădurean Cezara Carla, pentru cea mai bună mascotă. Cele două sunt studente la Facultatea de Arte și Design din Timișoara și creațiile lor vor asigura de acum înainte identitatea vizuală a proiectului Aquapic – centru experimental pentru copii, un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank.
 
Peste 80 de propuneri au fost înscrise în concurs, majoritatea concurenților propunând două sau chiar mai multe lucrări. Juriul a fost format din Andreea Foanene – artist vizual, Tudor Vreme – designer grafic, Robert Şerban – scriitor, PR Aquapic.
 
Aquapic va fi un centru educațional destinat copiilor între 5 și 12 ani, amenajat în incinta fostei Uzine de Apă Industrială a Timișoarei, situată pe strada Mistral, în apropierea râului Bega și se va deschide în toamna acestui an. 
 
Aquapic, un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank, va reda comunității timișorene un spațiu valoros ca identitate istorică și culturală, dar și cu însemnătate urbană.